Рядові працівники міської ради чистять фонтани в Тернополі і роблять тим місто кращим (Відео)

«Ви думаєте що я з водоканалу? Це в принципі робота водоканалу, але я до них претензій не маю. Я просто рядовий працівник міської ради вирішив зробити наше місто кращим»

24.05.2017 22:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

Якось тернополяни помітили чоловіка, який здалеку виглядав, м'яко кажучи, незрозумілими. Сонячного дня він ходив в дощовику та ґумових чоботах і бовтався в фонтанах, ніби щось шукав у їх струменях. Однак при наближенні він виявився не дощовим маньяком і не колекціонером фонтанних монет, а "рядовим працівником міськради, який вирішив зробити наше місто кращим"

Читайте також

Жителі файного міста Тернопіль любуються фонтанами на вулицях і в соцмережах (Фото)

Своє нетипове хобі він пояснив просто: "В місті фонтани забиваються, тобто їхні форсунки. Якби всі тернополяни були такими небайдужими, в нас місто би було ідеальне. Ви думаєте що я з водоканалу? Це в принципі робота водоканалу, але я до них претензій не маю. Я просто рядовий працівник міської ради вирішив зробити наше місто кращим"

Відео в соціальній мережі опублікував користувач damus194.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews