Тернополянка розповіла, які тварини найчастіше помирають

30.05.2017 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Тернополянка, яка нещодавно купила кошеня на вулиці Шептицького вирішила застерегти інших. Річ у тім, що нещодавно її домашній улюбленець помер.

«Хочу поділитися своїм гірким досвідом, – написала вона. –  Купили кошеня по вул. Шептицького. Чотирилапий друг одразу ж вжився.  Був лагідний, постійно муркотів і взагалі не відходив від нас. Пройшло два тижні і киця померла в жахливих муках в мене на руках. Сталося це вчора. Вранці побачили, що киця, вже ледь дихає.

Читайте також

У Скалаті чоловік до сметрі побив дружину
У Теребовлянському районі чоловік зарізав жінку

Одразу ж зірвалися і повезли до лікаря. Ветеринар сказав, що це чумка і котика вже не врятувати. Також, сказав, що по тій вулиці взагалі тварин не можна купляти - там хворі всі!!! Ввечір зайшли в мережу і побачили, що таких випадків безліч. 90% тварин гине найближчим часом! Були випадки, що купляли діткам не день народження і тваринка гинула найближчими днями! Хто зіткнувся з такою проблемою прошу відгукнутися, і, по можливості, поширити запис. В додаток до цього прикріплюю фото котика і фото жінки, в якої купляла. Буду вдячна за репост!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews