Гральні заклади маскували під державні лотереї

30.05.2017 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Розслідування щодо діяльності гральних закладів завершено. На лаві підсудних опинилися чоловік та дружина. Йому вже за п’ятдесят, жінці - 48. Вона була адміністратором в одному з гральних закладів, та свої обов’язки маскувала під обслуговування клієнтів комп’ютерного клубу. Під виглядом інтернет-послуг, а згодом – державних лотерей, підозрювані організовували свій незаконний бізнес.

Усього діяло аж 9 таких закладів. У Тернополі по вулиці Київській, на Майдані Перемоги,  біля залізничного вокзалу, по вулиці Лесі Українки, а також у Чорткові. Приміщення орендували  від імені підставної особи. Щоб приховати свою діяльність, використовували  персональні комп’ютери у яких були відсутні жорсткі диски. Доступ до азартних ігор у віртуальному казино забезпечувався шляхом під’єднання до комп’ютерів USB флеш-накопичувачів із програмним забезпеченням для роботи з електронною платіжною системою та підключення до мережі Інтернет. Долю подружжя вирішить суд.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews