По два боки барикад: Березюк та Сироїд проти Березюка та Сироїд

20.06.2017 21:20   Джерело: Форпост
Опубліковано : Тарас Жак

До акції голодування начальниці управління інформаційної політики ЛОДА Ольги Березюк приєднався «укропівець» Олександр Сироїд. Про це він заявив сьогодні, 20 червня.  Свій протест він називає «симетричною відповіддю політичному піару і безгосподарності Самопомочі».

"Можливо такі акції справді допоможуть нарешті зрушити з мертвої точки тему вивезення сміття. І можливо завдяки цьому громада нарешті почує від мера чіткі шляхи виходу з сміттєвоі кризи, а також отримаємо нарешті звіт за витрачені кошти, які надавались і про використання яких вже 7 місяць ні мер, ні його команда ніяк не прозвітують", - прокоментував свою позицію Олександр Сироїд Форпосту.

Нагадаємо, сьогодні вранці Ольга Березюк, начальник управління інформаційної політики ЛОДА, оголосила голодування «допоки Садовий не розпочне реальних кроків для вирішення сміттєвої проблеми».

Раніше голодування також оголосили глава фракції "Самопоміч" Олег Березюк та віце-спікер Оксана Сироїд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост