Садовий розповів, доки залишатиметься лідером партії «Самопоміч» (Відео)

24.06.2017 13:10   Джерело: zik.ua
Опубліковано : Тарас Жак

Я не може вічно працювати міським головою, адже це фізично неможливо. Зокрема, посада керівника «Самопомочі» також не є вічною. Тому передбачити, що я буду робити за рік-два, це було б нечесно, - повідомляє zik.ua.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK розповів Андрій Садовий, міський голова Львова та керівник фракції «Самопоміч».

«Я пригадую, коли ще до 2006 року мене запитували, чи мер повинен бути політиком, чи господарником, то моя відповідь дуже проста: Чи то мер, чи то будь-який керівник, чи навіть президент, він повинен бути стратегом. Більше того, він має бачити розвиток на 10, 20, або ж на 30 років вперед», – вважає Андрій Садовий.

Зокрема, очільник Львова каже, що не може вічно працювати міським головою, адже це фізично неможливо.

«Я також не знаю, яка дальше буде ситуація, зокрема, чи мої колеги будуть підтримувати мене на керівника «Самопомочі». Це не є вічна посада, більше того, у нашому нинішньому середовищі», – наголосив Андрій Садовий.

Проте, як зазначила ведуча програми, дуже часто в Україні посада керівника партії – вічна. Однак, Андрій Садовий додав, що має намір показати дещо інший приклад.

«Я хочу показувати трохи інший приклад. По-перше, я є батьком і у мене є діти на яких потрібно тратити час, по-друге, є багато інших справ, якими також потрібно займатися. Тому передбачити, що я буду робити за рік-два, це було б нечесно», – переконаний Садовий.

Попри це, міський голова Львова зазначив, що із громадою свого міста він залишиться до кінця.

«Я є діючий міський голова. Я дав слово громаді, що буду з нею до кінця, тому я є із нею до кінця. Сьогодні, я не маю багато часу на політику, зокрема, на «Самопоміч», але колеги мене обрали керівником партії, тому я й несу цей свій хрест»,– додав Андрій Садовий. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zik.ua