Біля Львова відео зафіксувало, як від удару після зіткнення перевернулось авто

24.06.2017 18:00   Джерело: zik.ua
Опубліковано : Тарас Жак

Сьогодні близько 9 ранку екіпаж поліції прямуючи у місто Винники, що біля Львова, побачив на зустрічній смузі автомобіль Audi з характерними для ДТП пошкодженнями та через 50 метрів на узбіччі автомобіль Opel, який лежав на даху. Увагу патрульних привернули троє осіб в стані алкогольного сп’яніння, які віддалялися від місця автопригоди, - пише zik.ua.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

«Патрульні спитали у них, чи раптом вони не бачили як трапилася аварія і чи можуть вони дати пояснення. Особи заперечили будь-яку свою причетність до цієї події і мали намір продовжити рух. Однак, поліцейські вирішили продовжувати розмову під час якої один з невідомих зізнався, що саме він керував цим транспортним засобом і перед тим як сісти за кермо спожив алкоголь», – йдеться у повідомленні.

25-річний чоловік розповів, що перевищив швидкість не впорався з керуванням і в’їхав в автомобіль Opel, який рухався у тому ж напрямку попереду. Від удару останній почав перекидатися і вилетів на узбіччя.

Водій автомобіля Opel, на щастя, не постраждав – він не мав ушкоджень на видимих ділянках тіла і відмовився від госпіталізації.

Перевірка на стан сп’яніння винуватця ДТП показала результат 2,14 проміле. На нього склали два протоколи: за скоєну ДТП та за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zik.ua