Львівські активісти створили онлайн-карту для велосипедистів

18.07.2017 12:00   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Тарас Жак

У Львові створили онлайн-мапу для велосипедистів, на якій зібрали інформацію про міські прокати велосипедів, веломайстерні, велопарковки та велодоріжки. Як повідомив один з лідерів Львівської асоціації велосипедистів Юрій Тер-Арутюнян, карту почали створювати раніше, а зараз її удосконалюють, - пише zaxid.net.

Львівських велосипедистів закликають повідомляти про зміни у міській велоінфраструктурі, відкриття нових велопрокатів тощо.

«Ми хочемо підтримувати карту в актуальному стані, тож просимо вас написати нам, чого там бракує. Прохання давати точну адресу, а ще краще – давати позначку на карті чи скріншот з позначкою, щоб ми могли точно поставити мітку», – написав Юрій Тер-Арутюнян у Facebook.

Він також зазначив, що карта не лише містить інформацію про все необхідне для велотуриста або велосипедиста-новачка, але й дубльована англійською мовою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net