Депутат розкритикував те, що Садовий називає креативом виконавчих органів ЛМР

23.07.2017 10:08   Джерело: zik.ua
Опубліковано : Новини Львівщини

Керівник фракції БПП у Львівській міській раді Петро Адамик виокремив негативні моменти у роботі виконавчих органів міськради. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що сьогодні під час обговорення звіту виконавчих органів львівської міської ради я спробував дещо відтінити вкрай оптимістичний та феєричний виступ міського голови: «Звичайно, в роботі міської ради є багато позитиву. Однак, безумовно є очевидні негативні моменти, про які потрібно говорити.

Коли ми даємо оцінку роботі виконавчих органів, то вважаю за потрібне наголосити, що найкращим мірилом ефективності роботи чиновників є заробітна платня. В цій залі ніколи не було суперечок, коли ми виділяли гроші на преміювання структур міськради. Це і є оцінкою роботи чиновників депутатами, поряд з вдячністю громади Львова».

Читайте також

У Садового відмовилися продовжити договір з «Архібудом» на оренду скандальної ділянки на Знесінні
Садовий нарешті зізнався, чим займається на роботі (Відео)

Адамик додав, ще один негатив, який треба відзначити – це така новація, яку міський голова чомусь називає креативною економікою. Але креативна економіка деяких чиновників Львівської міськради – це покласти всі гроші ЛКП в комерційний банк та запити водою.

«Але я б назвав це, м’яко кажучи, непрофесіоналізмом», – зазначив депутат і навів ще один приклад «дивної» поведінки чиновників міськради – «коли депутати для того, щоб гроші, які виділені на округ, працювали, змушені виконувати роботу чиновників».

«Це, мабуть, теж прояв креативного ставлення до своїх обов’язків. Ну от не лежить душа чиновнику до виконання бюджету, затвердженого депутатським корпусом. Доводиться постійно ходити, писати листи. І таких випадків є доволі багато.

Попри великий позитив в роботі є і недоліки. Тому з критики та помилок підлеглих потрібно робити висновки. А не покривати та вигороджувати винних. Це сприятиме покращенню роботи міської ради загалом», – підсумував Адамик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zik.ua