У Львові затримали грабіжника після скоєння злочину

27.07.2017 18:07   Джерело: dyvys.info
Опубліковано : Тарас Жак

У Львові правоохоронці затримали грабіжника після скоєння злочину. Наразі правоохоронці встановлюють причетність зловмисника до інших злочинів, - пише dyvys.info.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 25 липня, під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області помітили групу чоловіків, котрі поводились підозріло. Вони зупинялись на парковках, оглядаючи автомобілі та наближались до компаній поблизу торгових центрів.

За цими й іншими ознаками оперативники зрозуміли, що ці люди можуть займатись викраденням особистих речей у громадян та з автомобілів. Згодом, неподалік Краківського ринку, один з підозрілих чоловіків увійшов у магазин, розташований по вулиці Клепарівській у Львові та заволодів коштами з каси. Коли зловмисник вийшов з магазину оперативники затримали його, хоча чоловік намагався втекти.

«Особу зловмисника встановлено – це неодноразово судимий громадянин однієї з країн колишнього СРСР, який раніше проживав у Донецьку, на даний час тимчасово проживає у Львові. Зараз ми перевіряємо його причетність до скоєння інших крадіжок та грабежів на території міста й області», – розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання кваліфікації злочину відповідно до норм Кримінального кодексу України. невдовзі суд обере для затриманого міру запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dyvys.info