На Львівщині до суду дійшли лише 13 земельних злочинів із понад 100

28.07.2017 11:00   Джерело: dyvys.info
Опубліковано : Тарас Жак

Впродовж 6 місяців 2017 року у провадженні відділів поліції перебували 111 проваджень щодо зловживання у сфері земельних відносин, - пише dyvys.info.

Про це під час координаційної наради керівників правоохоронних органів за підсумками роботи у першому півріччі повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський – передає кореспондент Дивись.info.

«До суду скеровано лише 13 проваджень, і то це ми маємо третє місце по державі. Шкоди заподіяно на 85 мільйонів гривень. Слідчими підрозділами Городоцького, Старосамбірського, Золочівського, Яворівського відділів скеровано до суду 6 кримінальних проваджень, у інших 7 провадженнях  досудове розслідування завершувало слідче управління Нацполіції. В мене питання до керівника – чим займаються інші відділи поліції на місцях, і як реалізуються координаційні повноваження місцевими прокурорами?» – обурився прокурор області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dyvys.info