У Львові відбудеться вечір пам’яті Честера Беннінгтона

29.07.2017 18:10   Джерело: lviv.bit.ua
Опубліковано : Новини Львівщини
Минулого тижня світ шокувала смерть лідера Linkin Park Честера Беннінгтона. Музикант, батько шести дітей вчинив самогубство на 42-му році життя. Львівські прихильники американського виконавця зберуться 30 липня у кінотеатрі «Сокіл» (вул. В. Великого, 14А), аби вшанувати його пам’ять.

За словами організаторів, в рамках заходу на великому екрані покажуть один з останніх концертів групи.

«Ми дивитимемось виступ Linkin Park, який відбувся 1 липня на бельгійському фестивалі Rock Werchter 2017. Також присутні матимуть змогу переглянути кліпи і виступи Честера у складі інших колективів (раніше музикант входив до складу груп Grey Daze і Stone Temple Pilots. — Ред.). Насамкінець покладатимемо квіти до своєрідної меморіальної таблиці і запустимо у небо палаючі ліхтарики», — розповів bit.ua Андрій Івасенко, один з організаторів заходу.

Вартість входу — 40 гривень. За словами організаторів, зібрані кошти будуть витрачені на оренду приміщення, фуршет і супутні витрати. Проект не є комерційним.

Група Linkin Park записала сім альбомів. Остання платівка під назвою One More Light вийшла у травні 2017 року. Хоч реліз і очолив чарт Billboard, чимало музичних критиків і прихильників неоднозначно оцінили незвичне для колективу поп-звучання.

В Україні Linkin Park виступав влітку 2012 року. Концерт відбувся на одеському стадіоні «Чорноморець».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lviv.bit.ua