На маршруті №28 будуть курсувати великогабаритні автобуси

03.08.2017 19:00   Джерело: dyvys.info
Опубліковано : Тарас Жак

На маршруті №28 будуть курсувати великі автобуси, а також з’явиться світлофорний об’єкт при в’їзді в селі Рудне, - пише dyvys.info.

Про це йдеться на Facebook-сторінці ГО «За якісний транспорт».

«1 серпня, відбулась ключова подія, щодо запуску великих автобусів на маршрут №28. Основною проблемою, яка ставила під питання запуск великих автобусів, є створення безпечного заїзду/виїзду автобусів із кільцевої дороги в с. Рудне. Над цією проблемою ми довго працювали і сьогодні поставлена крапка із світлофорним об’єктом в с.Рудне – йому бути. Щодо фінасування світлофорного об’єкту ситуація наступна: Львівська міська рада дає внесок в розмірі 250 тисяч грн., селищна рада Рудне дає внесок в розмірі 200 тисяч грн., Львівська обласна державна адміністрація фінансує витрати на проектно-конструкторську документацію і у 2018 році будує додаткову дорожню смугу в напрямку руху до Рясне», – йдеться в повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dyvys.info