У Львові поляк побив поліцейського, коли евакуатор забирав його авто

04.08.2017 19:00   Джерело: Варта-1
Опубліковано : Львівський Новинар
Патрульні отримали виклик від Муніципальної дружини близько 15 години про те, що автомобіль Фольксваген Мультіван на іноземній реєстрації припаркований на площі Ринок 33 з порушення правил. Про це повідомляє УПП, - пише Варта-1.
 
Водія на місці події не було. Інспектори знайшли його в одному із закладів громадського харчування, він саме споживав алкоголь. Чоловікові, який є іноземцем, повідомили, якщо він не забере автомобіль, його евакуюють. Порушник почав ображати поліцейських і відмовився прибрати автомобіль. Інспектори отримали пояснення від муніципальної дружини і автомобіль евакуювали за порушення ПДР п 15.10.д та 26.2.б. 
 
Під час евакуації чоловік вдарив в обличчя представника Муніципальної дружини. Патрульні змушені були застосувати кайданки. Його доставили у відділ поліції. Від потерпілого була отримання заява про нанесення йому тілесних ушкоджень.
Загалом, патрульні вже не вперше зіштовхуються з цим чоловіком. Напередодні, його доставляли у відділ поліції за конфлікт в одному із закладів харчування. Пригадують ще один випадок. Він постійно поводиться агресивно і свідомо порушує правила.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варта-1