На Львівщині СБУ викрила злодіїв, які підробляли документи для отримання віз

22.08.2017 12:00   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Львівський Новинар

Групу ділків, які налагодили на Львівщині виготовлення підроблених документів, викрила Служба безпеки України спільно з поліцією, - пише Магнолія-ТВ.

Зловмисники на замовлення підробляли виписки з банківських рахунків, довідки про доходи, офіційні документи міграційної служби тощо. У подальшому підробки подавались зацікавленим особам в іноземні дипломатичні установи для оформлення робочих віз.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили касовий штамп однієї з банківських установ, печатки юридичних та фізичних осіб, штампи міграційної служби, комп’ютерну техніку, бланки запрошень з однієї з країн Європи для надання дозволу на працевлаштування за кордоном.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що раніше Служба безпеки України викрила протиправну діяльність групи мешканців Івано-Франківської і Закарпатської областей, які виготовляли підроблені ID-картки для перетину кордону для осіб, яким заборонено в’їзд за біометричними паспортами.

За матеріалами прес-центру СБУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ