Петро Димінський таки не з’явився на допит у справі смертельної ДТП на Львівщині

30.08.2017 14:00   Джерело: PRESS-ЦЕНТР
Опубліковано : Львівський Новинар

28 серпня, бізнесмен Петро Димінський не з’явився до Головного слідчого управління Національної поліції для проведення слідчих дій у справі про смертельне ДТП у Львівській області. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Спікер Національної поліції України Ярослав Тракало наголосив, що наразі Петро Димінський фігурує у справі як свідок. За його словами, наразі рано говорити про оголошення Димінського у розшук.

Раніше адвокат бізнесмена Микола Лисий сказав, що не знає, коли його клієнт збирається повернутися до України і чи піде він після цього на допит. Юрист каже, шо зараз не має зв’язку з Димінським.

Нагадаємо, 18 серпня «Мерседес» Петра Димінського на дорозі «Львів – Краковець» біля села Ямельня Яворівського району врізався в «Опель», за кермом якого була 31-річна місцева мешканка Наталія Тріль. В результаті ДТП жінка загинула. Один із охоронців Димінського - Андрій Борщ заявив, що за кермом «Мерседеса» був він, але цю інформацію вже спростували. А 22 серпня Петро Димінський полетів до Швейцарії нібито за станом здоров’я і повністю ізолював себе від слідства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-ЦЕНТР