Середня оцінка львівських депутатів стрімко знизилась

30.08.2017 16:00   Джерело: activegroup
Опубліковано : Львівський Новинар

Середньозважена оцінка львів’янами роботи депутатів міської ради знизилась з рекордних 2,83 до 2,42 балів – такі дані дослідження  «Львівський омнібус», проведеного Центром досліджень та комунікацій «Active Group» у серпні 2017 року.

Мешканцям Львова пропонувалось оцінити діяльність міських депутатів за п’ятибальною шкалою,  де «один» – мінімальна оцінка, а «п’ять» – максимальна.

Слайд7

«П’ятірки» поставили 2,6% респондентів. На «четвірку» роботу депутатів оцінили 12,3% опитаних мешканців Львова. 27,9% львів’ян вважають, що депутати заслуговують на «трійку», а «двійки» та «одиниці» – 22,2% та 23,4%  містян відповідно. 11,5% респондентів не визначились із власними оцінками.

Середньозважена оцінка депутатів Львова спадала на протязі всього літа. У червні вона була рекордно високою (2,83 бали), а от у липні (2,63 бали) та серпні (2,42 бали) суттєво знизилась. Цей рекордно стрімкий спад за період двох місяців.

Слайд8

Дослідження відбувалось з 12 по 13 серпня у рамках проекту «Львівський омнібус». Загалом опитано 1670 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.

Довідка  

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні  2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу. З результатами можна ознайомитись за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: activegroup