Зі Львова можуть відкрити авіарейс до Брно

12.09.2017 14:00   Джерело: StatusQuo
Опубліковано : Новини Львівщини

Про зацікавленність, зокрема й у розвитку авіасполучення зі Льовом, йшла мова під час зустрічі мерів двох міст, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 11 вересня, міський голова Львова зустрівся з міським головою міста Брно (Чеська Республіка). На зустрічі обговорили можливості співпраці міст, економічну, культурну ситуацію у Львові, будівництво індустріального парку, нову стратегію розвитку міста у сфері креативного підприємництва, а також обмін досвідом у сфері поводження з ТПВ.

Оскільки у м. Брно розташований індустріальний парк, збудований компанією СТР, під час зустрічі домовились, що буде вивчено цей досвід для якісної імплементації проекту у Львові. Також мер м. Брно висловив зацікавленість у співпраці зі Львовом в напрямку освіти та науки, оскільки у Львові є велика кількість різних вищих навчальних закладів, а також запропонував нашим студентам навчатись в університетах Чеської Республіки.

Петр Вокржал, мер м. Брно, зазначив, що зацікавлений у розвитку авіасполучення з м. Львовом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: StatusQuo