Нардепом зі Львова зацікавилася НАЗК

Днями Національне агентство з питань запобігання корупції офіційно запросило народного депутата Дмитра Добродомова на ознайомлення з протоколом про адміністративне правопорушення.

18.09.2017 18:30   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Так, 20 вересня Дмитро Добродомов має прийти у НАЗК, аби ознайомитися з протоколом щодо адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, виявленого під час повної перевірки декларації за 2016 рік, пише - 032.ua.

«Виявляється, моїм "корупційним порушенням" є отримання неправомірної вигоди - 6557 грн.(!) Можливо, це хабар?! Чи доля в корупційній схемі із бюджетними грошима? Зовсім ні - це гонорар за прочитані лекції!», - відреагував нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці:

За словами Добродомова, у лютому 2016 року він провів ряд лекцій на Восьмому форумі мережі вільних місцевих політиків у Одесі, за що отримав гонорар у сумі 5 278,39 гривень, які вніс у свою декларацію.

«Ще раз констатую - вочевидь цим адмінпротоколом НАЗК нарешті поборола корупцію! Ще б пак, такий злочин:) Особливо зважаючи на те, що закон не забороняє народному депутатові займатися викладацькою діяльністю! Та хто б на це звертався увагу, коли отримана команда з Банкової "знайти на цих опозиціонерів" бодай щось… Ще раз наголошую: особисто я категорично ЗА перевірку декларацій усіх чиновників, правоохоронців і депутатів. Якщо є порушення - сплачу штраф, хоча переконаний у його відсутності і готовий доводити це в суді!», - резюмував Дмитро Добродомов.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua