Вночі в приміщення адмінбудівлі Львівської міськради вдерлися злодії

Перевернули все у пошуках готівки.

18.09.2017 19:30   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Невідомі серед ночі 18 вересня вдерлись у приміщення «Львівелектротрансу» на вулиці Сахарова у Львові. В цій же ж будівлі розташований офіс міського управління транспорту. Злодії пошапарювали і тут. Нічого цінного вони не винесли. Комунальники хіба що недорахувались відеопроектора за 12 тисяч гривень і декілька тисяч готівкою.

Злодії залізли в будівлю із пожвавленої та освітленої вулиці Нечуя Левицького серед ночі.

«Була відігнута решітка і було підважене вікно. Вазонки впали і, відповідно, людина попала в приміщення», ‒ розповідає начальник служби безпеки «Львівелектротрансу», пише - Zaxid.net.

В кабінеті нишпорки відмичками відкрили два сейфи і перевернули усі шухляди. Декілька тисяч гривень таки знайшли. Та цього їм було вочевидь замало і вони пішли далі. Вище поверхом вдерлись в бухгалтерію. Та от сейф головного бухгалтера був не по зубах.

«Є сліди намагання взлому. Але в кінцевому результаті він лишився зачинений», ‒ розповідає начальник служби безпеки «Львівелектротрансу» Ігор Дворянин.

Сліди проникнення є і в кабінеті начальника управління транспорту. Серцевини замків слідчі взяли на експертизу. Засувки вже змінили. Комп'ютери та оргтехніка злодіїв, схоже, не цікавила.

«Зайшов в кабінет побачив відкриті шухляди. Тут сумочка лежала. Теж була вивернута. Виламаний замок був. На перший погляд наче нічого не зникло, проводимо інвентаризацію по документах», ‒ розповів у коментарі керівник міського управління транспорту Олег Партика.

До сьогодні ця адмінбудівля із середини не охоронялась взагалі. За нею наглядали вартові з території депо через дорогу. Після цього інциденту охорону вирішили посилити.

«Зокрема, приміщення в якому знаходиться «Електротранс», а також управління транспорту буде встановлено відеонагляд і додатково охоронці, які будуть тут також в нічний період для того, щоб схожі ситуації не повторювались», ‒ зазначив речник «Львівелектротрансу» Іван Бондар.

В поліції відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net