На Львівщині прокуратура призупинила роботу СІЗО через порушення

20.09.2017 16:00   Джерело: НВ
Опубліковано : Львівський Новинар

У Дрогобичі тимчасово закрили ізолятор тимчасового утримання №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області через виявлені порушень конституційних прав підозрюваних, - пише НВ.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Під час перевірки діяльності закладу ще в серпні 2017 року виявлено ряд порушень, зокрема, з приводу медико-санітарного та матеріально-побутового забезпечення, а також вимог законодавства з охорони приміщення і пожежної безпеки.

Раніше прокуратура вже офіційно "виносила вирок", виявленими порушеннями, однак їх не усунули. Тому було прийнято рішення про призупинення роботи СІЗО в Дрогобичі.

Нагадаємо, що в Одесі ув'язнений по-звірячому вбив працівницю Одеського СІЗО Олену Порошенко і розчленував її тіло, щоб приховати злочин.

Після гучного вбивства прокуратура Одеської області виявила факти тортур ув'язнених у Одеському слідчому ізоляторі, в результаті чого стало можливим скоєння жорстокого вбивства співробітниці СІЗО. Крім того, слідчі прокуратури виявили в кабінеті одного зі співробітників СІЗО портрет організатора "червоного терору" Фелікса Дзержинського.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: НВ