Відкритість і готовність до діалогу з громадськістю, це показник того, що кандидат не має що приховувати, – кандидат на ректора медуніверситету

26 вересня відбудуться вибори ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

21.09.2017 08:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Кандидат на посаду ректора Львівського національного медуніверситету імені Данила Галицького — доктор медичних наук Ростислав Ступницький вважає, що медуніверситету потрібен сильний кризовий менеджер і рух вперед, пише - Дивись.info.

Читайте також

Хто стане альтернативою екс-ректору Львівського медуніверситету Борису Зіменковському?

«Відкритість і готовність до діалогу з громадськістю, це показник того, що кандидат не має що приховувати. Коли я йшов на збори профспілки, я знав, що мене там чекає дуже неприємна розмова. Адже профспілка висунула кандидатом проф. Зіменковського, тому будуть робити все, щоби мене «потопити». Але не взяти участь у цих зборах, було б проявом страху і слабкості. А це не про мене. У мене є чітка позиція, і я готовий її обгрунтовувати і захищати у діалозі зі всіма кандидатами. Тому я був готовий дебатувати з основними кандидатами Зіменковським і Кривком. Це була б цікава розмова і вона допомогла б виборцям зрозуміти, що Університету в цьому стані, в якому він опинився за останні 20 років потрібен сильний кризовий менеджер і рух вперед, а не тупцювання на місці. І це було б чесно і з повагою до Університету і громадськості. Дякую, що Дивись.інфо проявили зацікавленість до цих виборів, дало всім кандидатам можливість висловити свою думку, якою, деякі, на жаль не скористалися», – розповів сказав Ростислав Ступницький.

Однак, станом на сьогодні лише двоє із запрошених кандидатів погодилися публічно обговорити свої програми та відповісти на запитання опонентів. Взяти участь у прямому ефірі погодилися Ростислав Ступницький та Юрій Бунь.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info