Пасажирам потягу Інтерсіті, де перебував Саакашвілі, повернули гроші за квитки

22.09.2017 15:30   Джерело: Громадське радіо
Опубліковано : Патрік Скеля

Понад 200 пасажирів поїзду Перемишль-Київ, який 10 вересня затримувався, отримали компенсацію на загальну суму 60,6 тисяч гривень, пише - Громадське радіо.

Читайте також

Суд арештував одного із затриманих через прорив кордону в «Шегинях»
Оголосили перелік депутатів, що незаконно перетнули кордон на Львівщині разом з Саакашвілі

Укрзалізниця повернула вартість проїзних документів на поїзд №715 Перемишль-Київ 207 пасажирам на загальну суму 60,6 тис. грн.

Потяг 10 вересня затримався на 3 години і 45 хвилин через присутність у ньому людини, яка не мала необхідних документів для в’їзду в Україну – екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. Про це повідомило ПАТ «Укрзалізниця».

«На даний час ПАТ «Укрзалізниця забезпечило поверенння вартості проїзних документів  на поїзд №715 Перемишль-Київ 207 пасажирам на суму 60,6 тис. грн., у  т.ч. 170 пасажирів отримали повну вартість квитка та 37 пасажирів – різницю вартості квитка за проїзд у вагонах нижчої категорії», — йдеться у відповіді «Укрзалізниці» на запит Громадського радіо.

В «Укрзалізниці» зазначили, що затримка в курсуванні швидкісного поїзда Інтерсіті+ №715 Перемишль-Київ 10 вересня 2017 року відбулася не з їхньої вини.  

Загалом на даний потяг перевізник по Україні реалізовав 425 місць. А також у сполученні  Польща-Україна — 388 місць.

Також додають, що перевезення пасажирів поїзда №716 Перемишль-Київ, відправлення якого було затримано 10 вересня 2017 року, ПАТ«Укрзалізниця» забезпечило власним рухомим складом

«Пасажирам було запропоновано скористатися поїздом Інтерсіті+ №705 Перемишль-Київ. Ним скористалися пасажири які прямували до Києва», — додали у відомстві.

Нагадаємо, колишній голова Одеської області, екс-президент Грузії та лідер партії «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі 10 вересня планував перетнути кордон через пункт пропуску «Краковець», проте передумав через можливі провокації. 

Далі з’явилася інформація, що в Україну він хоче потрапити потягом «Інтерсіті», але потяг так і не вирушив з Перемишля разом із Саакашвілі. Відтак затримався на 3 години і 45 хвилин через присутність у ньому політика.

Тому Міхеїл Саакашвілі знову змінив плани і вирішив в’їхати на територію України автобусом. Врешті-решт він перетнув кордон на пропускному пункті «Шегині».

Після перетину кордону Саакашвілі попрямував до Львова на зустріч зі своїми прибічниками.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Громадське радіо