Справу Зварича про незаконне звільнення з посади судді має розглянути Львівський ОАС

25.09.2017 08:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Юрій Шередько

Львівський апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду про передачу справи Ігоря Зварича до Тернопільського окружного адміністративного суду. 

Під час судового засідання представниця Зварича,  заявила, що рішення про передачу справи на розгляда У Тернопільський окружний адміністративний суд є незаконним і безпідставним. Насамрперед у зв’язку з тим, що додаткове рішення винесла суддя, яка перед тим взяла самовідвід, тому вона не мала повноважень на таке рішення.  Судді також  не повідомили сторони про дату та час постановлення додаткового рішення.

Сам позивач наголосив, що додаткове рішення про передачу справи у Тернопільський ОАС виходить за рамки логічного пояснення і за рамки закону.

Таким чином справа суддя Зварича, про визнання незаконним його звільнення з посади судді Верховною радою України у 2009 році, повертається на розгляд у Львівський окружний адміністративний суд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews