Стало відомо, у скільки обійшовся ремонт вулиці Почаївської у Львові

Вперше у Львові зробили неперервний і рівний тротуар з можливістю заїзду до прилеглих територій.

26.09.2017 21:30   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомляє Львівська міськрада, у Личаківському районі Львова провели капітальний ремонт вулиці Почаївської. Для реалізації проекту було передбачено 1 млн 90 тис. грн, пише - Depo.Львів.

Читайте також

Будівництво перинатального центру у Львові: усе йде за графіком
У Личаківському районі проходить підготовка до зимового сезону
Садовий пообіцяв ремонт мешканцям однієї з вулиць на наступний рік

"Інститут просторового розвитку запроектував вул. Почаївську зручною для пішоходів. Вулиця задумана як житлова зона, тому пішоходи можуть користатися не тільки тротуаром, а й дорогою. Вперше у Львові ми зробили неперервний і рівний тротуар з можливістю заїзду до прилеглих територій. Все дуже просто: висоту бордюра на житлових вулицях можна зробити не 15 см, а 4 см. Щоб пішохідний простір був неперервним, ми задумали витіснити автівки до протилежного – високого бордюра, тому біля низького тротуару стоянку заборонено", – зазначили в ЛКП "Інститут просторового розвитку".

"Ми були замовником виконання робіт на вул. Почаївській. На капітальний ремонт було виділено 1 млн 90 тис гривень. Вулиця є житловою зоною, паркуватися там не можна, однак по дорозі біля Fest Republic є облаштований великий паркувальний майданчик, де й паркують автівки", – розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів