Американські лікарі за тиждень прооперували у Львові понад 50 дітей з опіками

29.09.2017 20:30   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Впродовж тижня фахівці бостонської дитячої лікарні Shriners Hospitals for Children на чолі з доктором Геннадієм Фузайловим проводили в одній з клінік Львова безкоштовні пластичні операції для дітей з опіковою хворобою. Сьогодні, 29 вересня, група американських медиків розповіла про результати свого візиту, пише - Гал-інфо.

Читайте також

У Львові вийшла книга для незрячих дітей «Шапочка і кит»
8-річний син збирає гроші на операцію для тата

Як запевнили бостонські фахівці, всі оперативні втручання пройшли успішно.

«Найкращою частиною нашого візиту була зустріч із пацієнтами, яких ми оперували минулого року. Ми побачили, що їхній стан покращився. Ми були раді допомогти їм знову, хоча багатьом з них вже не потрібно стільки нашої уваги. В майбутньому вони зможуть обійтись і без оперативних втручань. Це нас дуже зворушує», - сказав один із медиків, які брали участь в операціях.

Американські фахівці також розповіли, що під час оперативних втручань не виникало жодних ускладнень, оскільки для участі у проекті вибрали лише тих дітей, яким могли гарантувати позитивний результат.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо