Львівська ОДА шукає нових працівників у Департамент соціального захисту

03.10.2017 11:30   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, про це повідомили у прес-службі структури, пише - Форпост.

Читайте також

Депутата БПП Гичку звинувачують, що Львівщина не отримала медичного обладнання на 9,7 млн грн

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:

- копія паспорта громадянина України;

- письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246, зі змінами), до якої додається резюме у довільній формі;

-  письмова заява, в якій повідомляє, що до особи не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

-  копію (копії) документа (документів) про освіту;

-  оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

-  заповнена особова картка встановленого зразка;

- декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік (подається в порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»).

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв'язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою згідно з додатком 3 до Порядку, про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

Строк подання документів: до 18.00 год 16 жовтня.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв'язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою згідно з додатком 3 до Порядку, про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост