Майже 400 населених пунктів Львівщини знеструмлено внаслідок буревію

06.10.2017 13:29   Джерело: Інтерфакс-Україна
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській області 231 населений пункт знеструмлений повністю і 114 - частково внаслідок бурі, що промайнула територією області минулої ночі, повідомив журналістам директор департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА Олександр Харчук, пише - Інтерфакс-Україна.

Читайте також

Десять населених пунктів Львівщини знеструмлено внаслідок аварії
На Львівщині негода наробила біди (Фото)

"Станом на 10:00 в області знеструмлений 231 населений пункт повністю і 114 частково. Над ліквідацією наслідків бурі працюють 112 аварійних бригад "Львівобленерго", - розповів він.

Найбільше постраждали Сокальський, Жовківський і Пустомитівський райони, де без електрики залишилися до 75 населених пунктів у кожному.

Крім того, шквальний вітер, що сягав 24 м/с, валив дерева і зривав покрівлі з будівель. Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій розчищали від повалених дерев чотири ділянки на міжнародних автомобільних трасах. У Сокальському районі вітер зірвав покрівлі з трьох шкіл, фельдшерсько-акушерського пункту та народного дому. Також вітер зірвав покрівлю з житлового будинку на вулиці Городоцькій у Львові.

За даними прес-служби Львівської міськради, шквальний вітер повалив понад 80 дерев.

За даними О.Харчука, в п'ятницю пориви вітру збережуться, але його швидкість знижуватиметься і до вечора наблизиться до нормальних показників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс-Україна