Раніше судимий львів’янин побив 10-місячну дитину своєї співмешканки

Дівчинку госпіталізували з черепно-мозковою травмою та забоєм.

11.10.2017 16:26   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

За попередньою інформацією, дитину побив співмешканець матері, щоби заспокоїти немовля, поки матері не було вдома. Матір разом із дитиною госпіталізовані в одну з львівських лікарень, пише - Zaxid.net.

У Золочівський відділ поліції 9 жовтня надійшло повідомлення від 41-річної жительки одного з сіл району про те, що вона виявила на тілі своєї 10-місячної доньки тілесні ушкодження.

«Як попередньо встановили поліцейські, до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 29-річний уродженець Львова, з яким заявниця познайомилася півроку тому через мережу Інтернет», – повідомили в прес-службі Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, у день, коли сталася подія, жінка відлучилася з дому на декілька годин. Доглянути за немовлям вона попросила свого співмешканця. Коли дитина розплакалася, чоловік двічі вдарив її по обличчі.

Медики госпіталізували дівчинку. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій і стиснення головного мозку.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. Вчинення цього злочину карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року

Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net