Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді

12.10.2017 15:35   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

П’ять років без конфіскації майна зі звільненням від відбуття покарання з іспитовим строком два роки отримав ще один з учасників акції з перекриття траси у селі Гряда на трасі Львів-Рава-Руська, пише - Дивись.info.

Вирок Жовківського районного суду було оприлюднено 19 вересня у Єдиному реєстрі судових рішень.

У ході слідства було встановлено, що підсудний у червні 2014 року вже був засуджений за шахрайство, але звільнений від відбування покарання, згідно із законом «Про амністію».

Читайте також

6 тонн контрабанди виявили львівські митники серед вживаного одягу

28 березня двоє людей запропонували підсудному взяти участь в акції, а також залучити інших осіб до провокацій. Відтак 29 березня чоловік організував прибуття до Гряди ще 50 осіб. Крім того, підсудний знаючи, що перед ним начальник Жовківського відділення поліції, вдарив правоохоронця ногою.

Відтак обвинувачуваного підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 110, 293, ч. 2 ст. 345 КК України.

21 серпня прокурор та підозрюваний уклали угоду про визнання винуватості, згідно з якою обвинувачений визнав свою провину і зобов’язався співпрацювати зі слідством.

Відтак суд виніс вирок визнати підозрюваного винним за ч.2 ст. 110 КК України у виді позбавлення волі на строк 5 років без конфіскації майна,  за ст. 293 КК України у виді арешту на строк 3 місяці, за ч.2 ст. 345 КК України у виді обмеження волі на строк 2 роки.

На підставі ст. 75 КК України підсудного звільнили від відбуття покарання у виді позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки.

Нагадаємо, 29 березня у селі Гряда близько півтори сотні людей перекрили трасу Львів-Рава-Руська. У них були польські прапори і плакати з написати «Поляки, об’єднуйтеся». Вони запалили фаєри, мали з собою дрон і фотоапарти. Невдовзі на місце події прибули правоохоронці, після чого учасники акції стали тікати. З’ясувалося, що серед «протестувальників» були приїжджі з інших областей. Втім, не вдалося виявити і поляків…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info