У військовому шпиталі у Львові облаштували подвір’я для потреб бійців

14.10.2017 23:28   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

У внутрішньому дворику військово-медичного клінічного центру з’явились лавки та смітники, а на території побільшало нових ліхтарів. Реконструкція відбулась за міською програмою підтримки учасників АТО. А ще раніше за бюджетні кошти шпиталю подарували карету швидкої, пише - Zaxid.net.

Тиждень з бронхітом у військовому шпиталі перебував Максим Ісаєв. Боєць бачив, яке тут було подвір’я раніше. Насолоджуючись останніми годинами відпочинку, хлопець у захваті від того, як оновили дворик.

Читайте також

Шпиталь Шептицького у Львові відновив столітні традиції волонтерства професорів-медиків

«Приємно стало гуляти. Дуже добре, лавочок понаставляли, ліхтарі вночі світяться ‒ теж приємно і красиво», – каже військовий 45-ї бригади Максим Ісаєв.

Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» у межах програми підтримки воїнів АТО закупило вуличні меблі, які пристосовані до потреб людей з обмеженими можливостями. Ще встановили урни та ліхтарі. А волонтери озеленили територію.

«На ці елементи благоустрою депутатський корпус виділив 220 тис. грн. Були закуплені сучасні взірці і, бачите, експериментальний не тільки сам функціонал, а й зовнішній вигляд, щоб могли воїни наші не тільки якісно лікуватись, але більш-менш комфортно проходити реабілітацію», – сказала начальниця юрвідділу КП «Адміністративно-технічне управління» Наталія Малець.

Бруківку замінили за кошти з обласного бюджету. Розпочали ремонт ще влітку, закінчили нещодавно.

«В нас є така негласна домовленість і з губернатором і з міським головою про те, що ця робота буде продовжуватись, можливо, наступного року, тому що потреб госпіталь має доволі багато», – розповів в.о. заступника начальника центру з лікувальної діагностики Тарас Кльофа.

Сподіваються оновити і решту території шпиталю, а також парадний вхід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net