Туристичний форум відбудеться у Львові

15.10.2017 11:31   Джерело: Zrada
Опубліковано : Патрік Скеля

Упродовж 18-20 жовтня в місті Лева триватиме Львівський туристичний форум. Цьогорічна тема заходу – «Туризм: Перезавантаження»/«Rethink Tourism». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Zrada.

«Туризм: Перезавантаження» – таку тему ми обрали цього року для нашого Форуму. Переосмислення того, що вже зроблено, і що потрібно робити в майбутньому для розвитку індустрії гостинності. У програмі передбачено три ключові сесії: перша – «Створюйте, просувайте креативно», де обговорюватимемо туристичні продукти і те, як правильно їх доносити до цільової аудиторії. Під час другої сесії йтиметься про важливість спільної роботи, роль громад, асоціацій, альянсів у розвитку туризму та дестинацій. Під час третьої сесії та Форуму ТІЦ експерти й тренери поділяться з аудиторією своїм досвідом, як бути клієнтоорієнтованими, адже для індустрії гостинності це пріоритетне завдання», – розповіли організатори Форуму.

Читайте також

На Стрийщині підписали меморандум у сфері розвитку туризму

Зазначається, що Львівський туристичний форум відбувається другий рік поспіль.

Відкриття заходу планують провести 18 жовтня у музейно-культурному комплексі пивної історії «Львіварня».

Другого дня, 19 жовтня, організатори запланували в межах панелей «Створюй, просувай креативно» і «Синергія в туризмі» 4 панельні дискусії за участю ключових експертів туристичної галузі, майстер-клас та тренінг. Локацією обрали нещодавно відкритий Центр Шептицького.

Третього дня, 20 жовтня, Форум об’єднає професіоналів Центрів туристичної інформації.

 «Львів – це місто, в якому за останні роки туризм розвивається особливо стрімкими темпами. У нас щороку зростає кількість гостей не лише з-за кордону, але й серед наших співвітчизників Львів – найпопулярніша туристична дестинація в Україні та нова цікава дестинація в Європі. Хочемо  поділитися своїм досвідом з колегами з інших міст та регіонів України. Цього року серед спікерів є чимало львівських фахівців індустрії гостинності. Також розуміємо, що нам теж потрібно вчитися, тому запросили на форум і іноземних експертів», – зазначила керівник управління туризму Львівської міської ради Галина Малець.

Нагадаємо, що в Україні попри високу туристичну привабливість країни недостатньо розвинена туристична інфраструктура.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zrada