72-річний швагро до смерті побив 80-річного родича

16.10.2017 18:27   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Потерпілий від отриманих травм помер у реанімації. Про подію повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області. У п’ятницю, 13 жовтня, у Перемишлянському районі до лікарні потрапив 80-річний чоловік з діагнозом: забійні рани голови, грудної клітки та гіпертонічний синдром, пишуть - Львівські.

Читайте також

Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
Раніше судимий львів’янин побив 10-місячну дитину своєї співмешканки
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей

Чоловік помер в ніч на 14 жовтня у реанімаційному відділенні. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав наслідок бійки з односельчанином. 72-річний зловмисник виявився шваґром потерпілого. В них виникла сварка на побутовому ґрунті, через яку чоловік розізлився та почав бити 80-річного родича кулаками та ногами по тілу та голові. Побиття сталось ще 10 жовтня ввечері. За фактом завдання умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження (ч.2 ст.121 КК України). Зловмиснику «світить» від 7 до 10 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські