Мама в 12 років: історія зі школяркою-породіллею зі Львівщини отримала скандальне продовження

Коло підозрюваних широке.

18.10.2017 10:33   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Патрік Скеля

Під час програми «Стосується кожного» на одному з українських каналів з'ясувалося, що сусід школярки - не батько її дитини, пише - УНІАН.

Читайте також

У Львівській області стало народжуватись більше дітей

Тест ДНК показав, що хлопець, якого 12-річна породілля зі Львівщини назвала татом дитини, - не батько. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила юрист-кримінолог Анна Маляр.

За її словами, поліція відкрила кримінальне провадження за підозрою у статевих зносинах з особою, яка не досягла статевої зрілості.

«Коло підозрюваних широке - три чоловіки, які є членами родини цієї дівчинки. Вони всі троє сьогодні були в студії і дівчинка сказала, що серед них якраз і є батько дитини», - розповіла Маляр. Як відомо, у Львові 22 вересня в одному із пологових будинків міста 12-річна жителька Дрогобицького району народила хлопчика.

Згодом стало відомо, що поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження щодо батька дитини, яку народила 12-річна школярка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН