На Львівщині кандидат біологічних наук організував підпільний цех з виготовлення фальсифікованих лікарських засобів

Фальсифікат направлено на експертизу.

18.10.2017 13:28   Джерело: TrueUA
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліція вилучила величезну кількість фальшивих медикаментів на загальну суму понад 6 мільйонів гривень, пише - TrueUA.

Читайте також

40 тисяч одиниць кондитерських фальсифікованих виробів вилучили правоохоронці на Львівщині (Відео)

Працівники Департаменту протидії наркозлочинності викрили протиправну діяльність групи осіб, які організували підпільне виробництво фальсифікованих лікарських засобів та налагодили їхній збут по Україні і до сусідніх держав.

«Кандидат біологічних наук та його помічниця облаштували в занедбаному будинку підпільний цех, обладнаний різноманітним лабораторним обладнанням, фасувальними апаратами та приладами для імітації заводського пакування фальсифікату», –  зазначається на сайті Нацполіції.

Також повідомляється, що у ході санкціонованих обшуків поліцейські вилучили понад 25 тисяч пігулок фальсифікованих лікарських засобів, за попередніми даними призначеними для підвищення рівня згортання крові, та більш як 14 літрів прекурсорів, що використовувалися для їх виготовлення. Вартість кожної пігулки під час реалізації становила близько 250 гривень, а загальна вартість вилученого понад 6 мільйонів гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TrueUA