Перелом основи склепіння черепа та крововилив у мозок: син побив власну матір-пенсіонерку

18.10.2017 16:28   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Жінка внаслідок цього впала в кому. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області. Вчора, 17 жовтня, у Самбірський відділ поліції медики повідомили, що в районну лікарню привезли 73-річну мешканку одного з сіл району, пишуть - Львівські.

Читайте також

У Львові водій іномарки збив 67-річну львів'янку

В неї була закрита черепно-мозкова травма, перелом основи склепіння черепа зліва, біля вушної раковини, крововилив у мозок. Жінка впала в кому. Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження жінці завдав її син. 32-річний чоловік проживає разом з мамою. Коли син прийшов додому п’яним, між ним та матір’ю виник конфлікт. Син вдарив матір в груди, через це вона впала на бетонне покриття і важко травмувалась.

Чоловіка затримали, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Правоохоронці також відкрили кримінальне провадження за завдання умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України). Чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські