Які львівські готелі працюють без дозволів та свідоцтва

21.10.2017 08:29   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

У цьому переліку – готелі «Варшава» у Малехові та «Модерн» у Львові, пишуть - Варіанти.

Про це йдеться у реєстрі свідоцтв про встановлення категорій готелям та іншим об'єктам, що призначаються для надання послуг з тимчасового розміщення, який опублікований на сайті Міністерства регіонального розвитку та будівництва України від 27 вересня 2017 року.

Читайте також

На місці давньої площі у Львові радянська влада побудувала готель
Готель через суд скасував зупинку громадського транспорту в центрі Львова
Львівська міськрада викупить недобудований готель на Федорова

Відтак, у 5 готелів, які знаходяться у Львові та Львівщині, закінчився термін дії свідоцтва про право здійснення діяльності.

Зокрема, це готелі: «Варшава» (вул. Жовківська, 1, с. Малехів, три зірки), «Галицька корона» (вул. Бандери, 86, с. Давидів, Пустомитівський район, три зірки), «Модерн», (проспект Шевченка, 28, Львів, три зірки), готель LH Hotel @SPA (пл. Петрушевича, 1, Львів, чотири зірки), санаторій «Прикарпатська варта» (вул. Курортна, 55, с. Баня-Лисовицька, Стрийський район, одна зірка).

Усім цим готелям Мінрегіонбуд видав дозволи терміном на три роки. Дозвіл для готелів «Варшава» та «Галицька корона» завершився 22 вересня 2017 року, для готелів «Модерн» та LH Hotel @SPA – 10 жовтня 2017 року, санаторію «Прикарпатська варта» – 2 грудня 2017 року.

Станом на сьогодні усі ці готелі працюють без свідоцтва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти