Львівській бізнесменці не дозволили розширити площу готелю

21.10.2017 10:32   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівська міськрада не дозволила Марії Левицькій розширити площу індивідуального житлового будинку, оскільки він насправді є готелем «Райське яблуко». Про це сьогодні йшлося під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, пишуть - Варіанти.

Читайте також

Тротуар біля Стрийського ринку у Львові поділили між перехожими і продавцями квітів

Сьогодні, 20 жовтня, виконком не затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію громадянкою Марією Левицькою індивідуального житлового будинку з розширенням за рахунок прибудови на вул. Окружній, 14-Б.

Як зазначила під час обговорення керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, це питання вже розглядали на одному з попередніх засідань виконавчого комітету. Однак його не прийняли через те, що за вказаною адресою знаходиться не індивідуальний житловий будинок, а готель.

«У цьому питанні є невідповідність призначення земельної ділянки. Земля відведена для обслуговування житлового будинку, а по факту там є готель, який є доступний в Інтернеті», – пояснив член виконкому Орест Печенко.

Як з'ясувалось, на вул. Окружній, 14-Б розташований чотиризірковий апарт-готель «Райське яблуко». У готелі немає стандартних номерів, є лише чотири номери класу напівлюкс і люкс. Вартість проживання за добу становить 890 та 990 гривень відповідно.

Серед послуг, які надає апарт-готель «Райське яблуко», є організація святкувань у залі до 30 осіб, послуги няні, лікаря, «тестування функціонального стану здоров'я», також тут є сауна і можливість проведення конференцій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти