З 23 жовтня у Львові відновлять опалювальний сезон

22.10.2017 11:28   Джерело: Press-центр
Опубліковано : Патрік Скеля

У зв’язку із похолоданням, яке насувається на Львівщину, з 23 жовтня у Львові відновлять опалювальний сезон. Увімкнути опалення обіцяють усім без винятку категоріям споживачів, повідомляють у прес-службі міської ради, пише - Press-центр.

Читайте також

Тепло у Львові отримали усі житлові будинки – навіть боржники

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 3 жовтня розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ на підставі письмових звернень керівників закладів. З 10 жовтня - для населення та інших споживачів. Однак, у зв’язку із різким потеплінням, з 15 жовтня подачу опалення призупинили.

В опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає тепло до 197 освітніх закладів (школи, садочки), 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки), 1624 житлових будинків. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки), 6 медичних установ та 525 житлових будинків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Press-центр