В ніч на суботу на скандальне будівництво у центрі Львова намагались завезти техніку

Будівельників зупинили місцеві мешканці.

22.10.2017 17:34   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

В ніч на суботу, 21 жовтня, на скандальне будівництво «на бомбосховищі» на вул. Поповича,6а у центрі Львова намагались завезти будівельну техніку. Забудовників зупинили мешканці та поліція. Про це у спільноті «Варта1» повідомила львівська активістка Ірина Юзик, пише - Zaxid.net.

«В ніч на суботу, о пів на другу, без дозвільних документів на порушення благоустрою, без декларації ДАБІ, при кількох кримінальних провадженнях, при трьох експертизах, призначених у ході слідства, також призначеній перевірці держгеокадастру і т.д. –забудовники намагалися заїхати будівельною технікою на Поповича між будинками 6-а та 8. Це там, де бомбосховище і п'ять пам’яток архітектури щільним кільцем», – написала Ірина Юзик.

У патрульній поліції наразі не підтвердили інформацію про те, що у ніч на 21 жовтня поліцейські були присутні при тому, як мешканці вул. Поповича, 6а перешкоджали забудовникам завезти на майданчик техніку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net