Вдруге в сезоні перемогли львівські «Карпати»

22.10.2017 20:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Єдиний гол у ворота «Ворскли» забив її колишній гравець. Львівські «Карпати» перемогли в 13-му турі чемпіонату України з футболу в прем’єр-лізі у Полтаві місцеву «Ворсклу» з рахунком 1:0. Це – лише друга перемога львів’ян у цьому сезоні, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Хто розсудить кропивницьку «Зірку» та львівські «Карпати»?
Футбольні фанати нагадали, що Маріуполь – це Україна і розмістили банер «SСURKIS-SEPAR»

Головний тренер гостей Сергій Зайцев несподівано з перших хвилин випустив нападника Леоніда Акулініна. Натомість Гладкий і Худоб’як до стартового складу гостей не потрапили.

На 5-й хвилині «жовті» (саме у формі такого кольору грали «Карпати») зобов’язані були забивати, але Карраскаль пробив вкрай невдало. На 38-й хвилині небезпечно головою бив Кулач, але Підківка зіграв надійно. Наприкінці першого тайму травми зазнав Акулінін, і молодого форварда замінив досвідчений Гладкий.

До голу М’якушка на полі спостерігалася доволі рівна боротьба з мінімумом гольових моментів. На 81-й хвилині Скляр порушив правила. Штрафний взявся виконувати 33-й номер гостей, і Сергій точно пробив у правий від себе кут! Завдяки голу М’якушка львів’яни набирають 12 очок та посідають восьмее місце. У Полтави залишається 21 очко (4 місце).

У 14-му туру команда зі Львова вдома зіграє проти «Динамо». Натомість «Ворскла» вирушить до Кропивницького.

Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня, в інтернет-виданні «Футбол 24». А інформаційний центр ФК «Карпати» навів статистику сьогоднішнього матчу в Полтаві:

13-й тур. 21 жовтня, 19:30. Полтава, стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського, хмарно. +10°С

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ). Асистенти арбітра: Олександр Жуков (Харків), Віталій Сухін (Одеса).

«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Скляр, Кадимян (Загорулько, 79), Кулач (Одарюк, 63), Шарпар, Чеснаков (Даллку, 46), Матвієнко, Коломоєць, Чижов, Ребенок.

Запасні: Шуст, Ткачук, Сапай, Кравченко.

Головний тренер – Василь Сачко.

«Карпати»: Підківка, Федецький, Нестеров, Лобай, Мірошніченко, Голодюк, Тіссоне, М'якушко (Швед, 90), Гуцуляк, Карраскаль (Ді Франко, 63), Акулінін (Гладкий, 45).

Запасні: Мисак, Кортеджаною, Худоб’як, Чачуа.

Головний тренер – Сергій Зайцев.

Гол: М'якушко, 83.

Попередження: Шарпар, 79, Скляр, 82.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів