Сміттєва фірма Садового через миколаївський суд повернула корупційну схему

31.10.2017 09:28   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Міський голова Миколаєва (Львівська обл.) А. Шебель відмовився надати міським депутатам інформацію про те, чи буде міська рада подавати апеляцію на рішення Миколаївського районного суду (від 26.10 №447/2149/17), який скасував рішення міської ради про розірвання договору з «Екотехом» (засновник Грінера, наближена до Садового). Щебель також відмовив депутатам в ознайомленні з матеріалами справи, пише - Вголос.

Вищезазначене рішення сесії міської ради було прийнято за підсумками громадських слухань. Суд, як і підписання угода з «Екотехом», відбувся підкилимно, громамаду міста про нього не повідомили, справу розглянули під час одного засідання. Рішення виніс суддя Бачун О. І.

Нагадаю, що угода з  «Екотехом»  була підписана не на підставі рішення сесії, а без конкурсу – згоду дав ручний виконком міського голови. Згідно з підписаною угодою, миколаївське сміттєзвалище передається «Екотеху» на 5 років, туди кожного дня можуть возити по 120 тонн сміття, а за 1 тонну платитимуть місту 30 грн. До слова, Червоноград отримує 1 410 грн.

На сміттєзвалищі вже є охорона «Екотеху».

Депутати також вимагають від Щебеля скликання позачергової сесії, на якій пропонуватимуть ще раз проголосувати за розірвання цієї кабальної і корупційної угоди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос