У ЛМР нові кадрові призначення. Все про чиновників та їх посади

01.11.2017 20:26   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Андрій Садовий оголосив про ряд кадрових призначень у структурних підрозділах мерії. Зокрема, Олійник Роман Федорович відтепер обіймає посаду директора Львівського комунального ремонтно-аварійного підприємства, Теліпський Юрій Ігорович – директор ЛКП «Агенція ресурсів», Дем’ян Данилюк буде штатним радником міського голови з питань транспорту та інфраструктури. Повідомляють в ЛМР, пише - Форпост.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
У ЛМР хочуть передати в оренду 11 комунальних приміщень

«Кілька слів про кадрові призначення. Директором Львівського комунального ремонтно-аварійного підприємства призначено Олійника Романа Федоровича. Це структура, яка займається нічними ремонтами. Побажаємо пану Роману успіху і вдалої праці.

Також штатним радником міського голови призначений Дем’ян Данилюк. Він дуже активний в житті нашого міста, працював у міській раді. Дем’ян буде відповідати за питання транспорту, інфраструктури, тому що має велике бажання бути корисним для громади міста Львова. Тому думаю, що він активно включиться в роботу», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост