Чиновники Яворівщини пішли у наступ на занижені зарплатні

03.11.2017 10:25   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Яворівська районна комісія із заслуховування суб’єктів господарювання, що виплачують заробітну плату нижче мінімально встановленого рівня, вже здійснила два вояжі – у місто Новояворівськ та в Рясно-Руську сільську раду, пише - ZIK.

Читайте також

Понад 67 млн грн витратять на будівництво нової школи в Яворові

У Новояворівську та Рясно-Руській відбулися виїзні семінари- наради із суб’єктами господарської діяльності щодо попередження випадків порушення діючого законодавства в частині встановлених законом вимог щодо забезпечення гарантованого державою рівня оплати праці.

При цій  розмові, зокрема, в м. Новояворівську були присутні суб’єкти підприємницької діяльності та члени ГО «Ділова Яворівщина».

Очолила вояж районної комісії із заслуховування суб’єктів господарювання, що виплачують заробітну плату нижче мінімально встановленого рівня, заступник голови Яворівської райдержадміністрації І. Масюк, яка наголосила на важливості співпраці влади та бізнесу, на провадженні постійного конструктивного діалогу – з метою досягнення повної довіри та порозуміння, що легалізація трудових відносин, сплата податків і єдиного соціального внеску – це законодавчо закріплені права працюючої людини сьогодні та гарантоване майбутнє завтра.

«Легалізація зарплат передбачає зменшення кількості осіб, які збагачуються за рахунок інших, та збільшення надходжень до бюджету коштів, які приховуються від держави», – поставила питання руба Ірина Масюк.

У подіях також взяли участь головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області О. Бриняк, заступник начальника Городоцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Львівської області В. Галак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK