На хабарі попався інспектор прикордонної служби

07.11.2017 14:31   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині прикордонник отримав хабаря, аби пропустити через кордон спортивний тренажер Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій

Інспектор прикордонної служби відділу прикордонної служби «Смільниця» Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління Держприкордонслужби України 26 квітня 2017 року отримав від мешканця Старосамбірського району 4000 гривень за не створення штучних перешкод при переміщенні через Державний кордон України пункту пропуску «Смільниця» продуктів харчування та спортивного тренажеру.

Суд містаСтарий Самбір ухвалив визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 368 ст. КК України, та призначити покарання у виді штрафу у розмірі 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 20 400 гривень, з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків строком на 1 рік 6 місяць. Також обвинувачений має сплатити витрати на залучення експертів у розмірі 5571 грн. Під час слідства за прикордонника була внесена застава у розмірі 70 000 гривень, яку повинні повернути заставодавцю після набуття вироку чинності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo