«Ми робимо все від нас можливе», - директор ЛКП «Зелене місто» щодо пошуку полігону для захоронення ТПВ

«Нам запропонували 17 ділянок, та за розмірами підходять лише 3-4», - Вадим Ноздря.

13.11.2017 11:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів і область потребують сучасного полігону для захоронення твердих побутових відходів. За словами Вадима Ноздрі, директора ЛКП «Зелене місто», пошук ділянки під полігон триває. На сьогодні область запропонувала 17 ділянок. Однак, згідно з передбаченими нормами, за розмірами підходять лише 3-4 об’єкти, - повідомляють на сайті Львівської міської ради.

Читайте також

Контролювати вивіз сміття львів'яни будуть через онлайн-додаток
Сміттєва фірма Садового через миколаївський суд повернула корупційну схему
Кількість сміття на перевантажувальній станції у Львові зросла до 6 тис тонн (Відео)

«Є перелік ділянок, які були запропоновані Львівською обласною державною адміністрацією. Їх є 17. З них лише 3-4 підходять за своїми розмірами для того, щоб хоча б умовно розглядати можливість облаштування полігону. На сьогоднішній день вся інформація аналізується. В першу чергу, з точки зору екологічного впливу. Працюють наші консультанти з французької фірми «Еджіс». Важливо, щоб найближчим часом в робочій групі з представниками облдержадміністрації був проведений огляд кожного об’єкту з цього короткого списку. Лише вже після цього буде визначена та пріоритетна ділянка, той район, де це можливо. На сьогоднішній день рішення про розміщення майбутнього регіонального полігону для потреб міста Львова й інших міст Львівської області не визначено. Коли це буде зроблено, складно сказати, бо це залежить не тільки від міста. Сам процес тристоронній, або декілька сторонній. Ми робимо все від нас можливе для того, щоб визначити якнайшвидше. Однак це залежить не тільки від нашої позиції, а й від позиції Львівської обласної адміністрації, місцевих громад, залежить від власників, або користувачів тих земельних ділянок, які розглядаються в конкретному випадку», - наголосив Вадим Ноздря. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз