Нові «швидкі» отримав Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги

Голова Львівської ОДА Олег Синютка запевнив: «Наступного року оснащуватимемо «швидкі» новим обладнанням».

14.11.2017 15:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 14 листопада, для Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф презентували 2 нових автомобілі швидкої допомоги вітчизняного виробництва, - про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також

Половина автівок швидкої допомоги на Львівщині перебуває в жахливому стані, – інженер
У Львові «швидка» потрапила в ДТП

«Екстрена медицина допомог – потреба №1 в системі охорони здоров’я. На сьогодні ми маємо 2 автомобілі, які відповідають усім вимогам і до кінця року внаслідок перевиконання бюджету буде закупленено ще два автомобілі. Ми сподіваємось, що на наступний рік зможемо не лише збільшити кількість автомобілів, але й оснащимо наявні додатковим обладнанням», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Автомобілі швидкої допомоги класу «В» мають необхідне обладнання для надання екстреної медичної допомоги та транспортування пацієнта, що потребує медичного супроводу.

«На сьогодні міська станція обладнана 58 автомобілями, з них 22 - вітчизняного виробництва», - додав Олег Синютка.

Зазначимо, загальна вартість «швидких» – 4 млн гривень, автомобілі придбані за кошти обласного бюджету для оновлення рухомого складу Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews