У Львові магазин на вул. Володимира Великого обікрали три рази за добу

У двох підозрюваних виявили невідомі речовини.

16.11.2017 12:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, близько 17 години, патрульні отримали повідомлення про крадіжку з супермаркета на вулиці Володимира Великого. Коли екіпаж приїхав на місце події, охорона закладу торгівлі вказала на підозрювану. Жінку зупинили та встановили її особу. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

18-річна мешканка одного з населених пунктів Львівської область спробувала викрасти одяг та предмети гігієни на суму 2134 гривні. На місце події скерували слідчо-оперативну групу.
О 20 годині, екіпаж патрульних прибув на виклик в цей самий супермаркет за підозрою у вчиненні крадіжки громадянином. В 30-річного чоловіка виявили товар на суму 400 гривень, а також згорток з порошкоподібною речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Громадянина доставили до Франківського відділу поліції, а порошок передали на експертизу.

Згодом, близько 21 години, патрульні отримали на службовий планшет виклик на про крадіжку на цій самій вулиці. Інспектори виявили підозрюваного та зупинили його. В 21-річного чоловіка, під час поверхневої перевірки виявили таблетку невідомого походження. Зі слів особи «Субітекс». Чоловіка передали слідчим, а речовину передали на експертизу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews