У Львові чоловіка за побиття дружини засудили до 150 годин громадських робіт

16.11.2017 15:34   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд виніс вирок львів'янину, який побив свою дружину. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Читайте також

31-річний чоловік побив тренера гантелею та грифом для штанги
Перелом основи склепіння черепа та крововилив у мозок: син побив власну матір-пенсіонерку

Як розповів у судовому засіданні обвинувачений, між ним та дружиною часто виникали конфлікти, які переростали у бійку. Ввечері 8 серпня 2017 року між ним та дружиною знов виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, він не втримався і почав наносити удари руками і ногами по тілу та голові потерпілої. Вона намагалась захищатись, але це його ще більше злило, він не міг стриматись, в результаті чого заподіяв їй струс головного мозку, розтяг зв'язкова-м'язевого апарату шийного відділу хребта, синці на руках та інше, що відносяться до легкого тілесного ушкодження з короткочасним розладом здоров'я.

Личаківський районний суд м. Львова визнав бешкетника винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 125 КК України, та обрав покарання у виді громадських робіт на строк 150 годин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo