Депутати ЛМР внесли зміни до бюджету на 2017 рік: хто і скільки отримав

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік.

17.11.2017 13:33   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля
За відповідне рішення під час сесії ЛМР проголосувало 46 депутатів. Зокрема, до міського бюджету Львова надійшли субвенції з державного та обласного бюджетів, пише - Вголос.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
У ЛМР хочуть передати в оренду 11 комунальних приміщень
Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету

«Відповідно до внесених змін до Державного бюджету України та обласного бюджету Львівської області збільшується обсяг субвенцій для міського бюджету м. Львова на 2017 рік на суму 8,6 млн грн, у тому числі відповідно до: розпорядження КМУ від 27.09.2017 № 690-р «Про розподіл резерву коштів медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» – 1 300 млн грн на придбання ліків для хворих на цукровий та нецукровий діабет (головний розпорядник коштів – управління охорони здоров'я); постанови КМУ від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», розпорядження ЛОДА від 27.10.2017 № 1015/0/5-17 «Про виділення субвенції на виплату грошової компенсації для отримання житла» – з державного бюджету в сумі 5, 9 млн грн; рішення Львівської обласної ради № 540 від 25.10.2017 «Про внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету на 2017 рік» з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища для смт Брюховичі  на будівництво каналізаційної мережі по вул. Бічна Арктична, Житня та Пшенична передбачена субвенція в сумі 1, 2 млн грн. розпорядження ЛОДА «Про збільшення обсягу субвенції» на виконання постанови КМУ від 14.02.20107 № 88 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами» – субвенція з державного бюджету в сумі 265 тис. грн», – йдеться у пояснювальній записці до ухвали.
 
Окрім того, департаменту містобудування збільшили видатки на суму 65 тисяч грн для забезпечення до кінця поточного року оплати праці та нарахувань на зарплату працівникам природоохоронної рекреаційної установи парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк» за рахунок зменшення видатків за КПКВК 6060 «Благоустрій міст, сіл, селищ».
 
«Управлінню освіти департаменту гуманітарної політики пропонується збільшити видатки бюджету розвитку на суму 900 тисяч грн на придбання обладнання і предметів довгострокового користування (інтерактивна мультитач панель з вмонтованим  комп'ютером) для загальноосвітніх навчальних закладів за рахунок економії поточних видатків позашкільних навчальних закладів.  Управлінню культури  здійснити перерозподіл видатків, передбачених у бюджеті на 2017 рік на культуру та мистецтво в сумі 2,3 млн грн, та збільшити видатки  на суму 2,9 млн грн за рахунок видатків на коригування міжбюджетних трансфертів для забезпечення заробітною платою працівників театрів та шкіл естетичного виховання, на оплату енергоносіїв та послуг з надання охорони установ культури та мистецтва», – йдеться в пояснювальній записці. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос