У Львові після бійки у студента виявили розірвану селезінку

Проти одного з учасників бійки відкрили кримінальне провадження за завдання умисних тяжких тілесних ушкоджень.

17.11.2017 17:30   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області. У четвер, 16 листопада у Стрийський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків з місцевої лікарні. Вони повідомили, що в той день до них в лікарню звернувся 16-річний мешканець Миколаївського району, пишуть - Львівські.

Читайте також

У Львові через необережність студент випав з балкону четвертого поверху
У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця

В нього виявили тупу травму живота і розрив селезінки, його терміново прооперували. Правоохоронці встановили, що 15 листопада, хлопець, студент одного з стрийських училищ, отримав травми під час сварки з іншим студентом. В той день, близько 20 години, він знаходився в гуртожитку, в нього виник конфлікт з іншим студентом цього училища – 18-річним мешканцем Івано-Франківської області. Під час конфлікту дійшло до застосування сили: старший студент вдарив меншого ногою в живіт. Зранку 16-річний хлопець відчув сильний біль і звернувся до лікарні, де його прооперували. За фактом умисного завдання тяжких тілесних ушкоджень правоохоронці відкрили кримінальне провадження (ч.1 ст.121 Кк України). Максимальне покарання за цієї статтею:позбавлення волі на 8 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські